fbpx

VIŠE MIŠIĆA SA EMS TRENINGOM

Elektro mišićna stimulacija i trening sa EMS tehnologijom  može da se radi kroz širok spektar ciljeva i zahteva.

Ovaj način treniranja ne samo da je pogodan sa gubitak kilograma i zatezanja kože, specifično pomaže u smanjenju i uklanjanju bola u ledjima, ispravlja mišićni disbalans, ali povrh svega pomaže u izgradji mišićne mase. Na koji način, videćete u nastavku. . .

Poredeći  EMS sa običnim treningom snage sa težinama, EMS tehnologija veoma brzo aktivira brza mišićna vlakna od samog početka kontrakcije. Takodje kroz stimulaciju mišića koji su veoma duboko i teško se aktiviraju pogotovo kod amatera, kroz stimulaciju celog tela istovremeno za razliku od treninga snage gde se aktivira samo jedna grupa mišića, EMS sistem nudi brz i efikasan rezultat.

Intenzitet treninga iako neprimetno, sa EMS-om  je mnogo veći poredeći sa običnim treningom snage.  Zbog ovoga trening koji traje svega 20 min dva puta nedeljno donosi željene rezultate brzo i efikasno.  EMS trening od 20 minuta ima isti efekat kao višečasovno treniranje u teretani ili slično.

Povećanje mišićne mase, definicije i maksimalne snage primećuje se već posle prvog seta treninga.

Ovo sve govori da EMS trening u Joe Fitness EMS Studio-u ima velike prednosti u brzoj i efikasnoj izgradji mišićne mase. Kroz personalni pristup svakom klijentu i planom rada i ishrane, imamo dobre rezultate kod velikog broja klijenata.
Joe Fitness EMS Studio je tu da vaše želje približi i dovede u realnost, uz našu pomoć i vaš trud i rad do uspeha.

Vaš Joe Fitness EMS Studio Novi Sad

 

Share this post