fbpx

Svima je zanimljivo i interesantno ali mnogi su lenji da probaju!

Hoću da budem fit, da imam više energije, da budem snažniji, da izgledam bolje, još samo treba da odem na EMS trening u Joe Fitness EMS studio.

Polazeći iz svog ugla razmišljanja da je treniranje moj posao i da ima ekonomski aspekt koji se prožima kroz njega, sa druge strane velika satisfakcija mi je kad sa mojim klijentima napravim dobre rezultate, gde se njima život menja na bolje. Promene koje kreću od fizičkog izgleda, boljeg zdravstvenog stanja, jače psihe, veće samouverenosti, većeg uspeha na poslovnom planu. . .
Kroz treniranje i zajednički rad, gradi se odredjena veze izmedju trenera i klijenta i svaki njihov uspeh mene dodatno motiviše i daje mi satisfakciju. Ovo se dešava kada promenite način razmišljanja i kada izadjete iz zone komfora i lagodnosti.

U Joe Fitness EMS Studio-u  imamo odlične rezultate, pogotovo efikasnost poredeći provedeno vreme na treningu i ostvareni rezultat.

Pozitivno razmišljanje

Sve kreće iz glave. Ovo je nešto što ste mnogo puta čuli i mnogi su to smestili u folder floskule. Ali iz mog iskustva klijenti koji su bili rešeni i svesni ostvarivali su mnogo bolje rezultate sa EMS treningom. Mnogo je lakše i meni kao treneru da radim i da više energije uložim u kvalitet rada umesto u dodatnu stimulaciju kroz naredbu i motivaciju. Nemoguće je samo u vašoj glavi. Barijere koje postavljate, obaveze koje preuveličavate. EMS trening traje samo 20 min, to je jako mali procenat vašeg dana. Kada pozitivno razmišljata vi vidite dalje i vidite za šta ste sve sposobni. Hrabri ste i smeli da donesete odluku da ćete da budete zdravi i fit.

Osećajte se snažno

Kako u životu tako i u treningu ima teških prelomnih momenata. Prepreka, koju kada predjemo postajemo bolji i jači. Kako jača psiha tako paralelno jačamo i fizički kroz kontinuiran rad. Osećaj moći vas gura napred i pravi boljeg  vas. Možete da radite bolje, više, postižete bolje rezultate i sve to dovodi do psihičkog zadovoljstva. Veća snaga i energija doprinosi da lakše gurate kroz dan, kroz posao, životne i društvene obaveze.

Iz komentara klijenata EMS tehnologija vam pomaže da bolje upoznate svoje telo. Kroz odredjeni broj treninga, bolje ćete kontrolisati i kontrahovati vaše mišiće, imaćete bolju posturu tela i pokrete prilikom izvodjenja vežbi. EMS treneri će uložiti veliki napor da radite što kvalitetnije i efikasnije.

Ostajte jaki i uporni

Naš cilj je da vežbanje uvrstimo u sastavni deo vaših života. Da taj element bude nešto što će činiti da budete zdraviji, energičniji, fit, zadovoljni sobom. Najlakše je naći teretanu i raditi jedno te isto. Naš pristup je individualan i tako se trudimo da postepeno, od jednostavnog ka komplikovanog rada napredujemo, učimo, jačamo, pravimo dobre rezultate. Kroz kreativne i zanimljive vežbe, gde skoro ni jedan trening nije isti trudimo se da i vi svojim pristupom izadjete in zone komfora i da trening od 20 minuta bude adekvatna zamena za trening u teretani od sat i po ili više.

Mi uz EMS tehnologiju to možemo i hoćemo.  Pitanje je da li i vi hoćete dobro sebi, da budete zdravi, fit, zadovoljni, puni energije.

Joe Fitness EMS studio nudi vam potpuni komfor u centru Novog Sada. Obezbedjujemo vam najsavremeniju EMS tehnologiju rada, opremu za rad, peškire, kozmetiku, privatnost, suplementaciju, čist i prozračan prostor za rad i za odmor posle treninga.

 

Share this post