fbpx

Uspon EMS tehnologije u svetu fitness-a

Elektrostimulacija postaje veoma popularan vid treninga u svetu fitness-a i sporta uopšte. Savremeni način života, koji je dosta fizički neaktivan i statičan, sa manjkom slobodnog vremena koje će ljudi posvetiti fizičkoj aktivnosti dovela je do popularnosti EMS sistema treniranja, u kojem po oblačenju specijalnog odela i 20-o minutnog trening,a donosi odlične rezultate. Veoma kratak i efikasan trening pomoći će u redukovanju masnih naslaga, povećanje mišićne mase, korekciji posture tela i redukciji problema sa leđima, sa pozitivnim uticajem na kožu kako u njenom zatezanju tako i u smanjenju celulita. Odličan sistem treninga pogotovo je specifičan zato što je minimalan rizik od povreda.

Tehnologija koju koristimo napredovala je i postavila bežični sistem elektrostimulacije tako da smo oslobodili neograničene mogućnosti u ciljevima i vrstama treninga a takodje i od mesta vežbanja. EMS trening dokazano dopunjuje, poboljšava i pojačava svaki vid treninga. Iako većinom ovaj sistem koriste obični vežbači, takodje i mnogi profesionalni sportisti koriste i uverili su se u efekte ovakvog treninga kroz poboljšanje svojih performansi i ostvarivanju vrhunskih rezultata.

EMS trening nije elektrostimulacija bez fizičke aktivnosti, princip je da se svakom klijentu pristupa individualno shodno njegovim potrebama, ciljevima i zadacima uz primenu najboljeg EMS sistema na tržištu Wiemspro opreme. Svi parametri se podešavanju pojedinačno kako bi izvukli maksimum i poboljšali kvalitet života klijenta i postizanja ciljeva.

Ukoliko još niste probali najbolji vid treninga mi vam predlažemo da uradite to što pre. U cilju promocije i dokazivanja benefita ovakvog treninga, Joe Fitness EMS Studio u Novom Sadu nudi besplatan probni trening.

Share this post